Angajatori norvegieni la bursa pentru absolventi

3
269

Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti organizeaza vineri, incepand cu ora 9.00, "Bursa locurilor de munca pentru absolventi". Vor fi prezenti consilieri EURES din Norvegia, Marea Britanie, Suedia, Finlanda, Germania, precum si angajatori norvegieni. Angajatorii pun la dispozitie 227 de posturi pentru studii superioare, 890 pentru studii medii, 664 pentru muncitori calificati si 160 pentru muncitori necalificati.

Vor fi prezenti, reprezentanti ai Centrului Impotriva Traficului de Persoane avand in vedere varsta participantilor, precum si vulnerabilitatea acestora la oferte tentante, dar care pot ascunde posibile situatii ale traficului de persoane.

Angajatori norvegieni la bursa pentru absolventi

3 COMENTARII

  1. buna as vrea sa muncesc in norvegia ,am calificare in meseria de sudor am lucrat in spania ca si sudor constructi agricultura si montador de mobila,daca ar putea cineva sa ma ajute,va multumesc.

  2. Ideea e ca incet incet, li se cam inmoaie nationalismul norvegienilor si or sa inceapa sa accepte doar engleza,,,,,,,,,sper yo,,,,,,,da vreau sa invat norsk.

  3. Numele meu este Daniel si as dori un job in Norvegia deaorece angajatorii norvegieni sunt frt seriosi..am acumulat o experienta in constructii de 8 ani si 2 ani (sablator,vopsitor,schelar)..Va multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here