Angajatorii din Norvegia recrutează 18 medici români specializaţi în radiologie

4
70

Angajatorii din Norvegia recrutează 18 medici români specializaţi în radiologie. Eşti eligibil pentru această poziţie dacă ai cel puţin doi ani experienţă relevantă în domeniu şi vorbeşti fluent limba engleză. Vei câştiga circa 9.500 de euro pe lună, vei munci 40 de ore săptămânal şi vei beneficia de cinci săptămâni de concediu plătit pe an.

Pachet salarial:
• Salariul incepe de la 685.000 NOK plus taxele de apel, 700.000-776.000 NOK pe an inclusiv taxele de apel pana la 985.000 NOK pe an in care sunt incluse si taxele de apel ( aproximativ 114.400 euro pe an ) in functie de oferta si locatie.
• Timpul normal de lucru de la 08:00-16:00 (40 de ore pe saptamana)
• Plata pentru orele suplimentare
• 5 sapatamani de concediu platit pe an (dupa primul an)
• 4 luni de concediu de educatie profesionala platit la fiecare 5 ani

Cerinte

Conditii de selectie pentru medici radiolog:
– Limba engleza;
– Experienta minimum 2 ani pe rezonanta magnetica, tomograf computerizat,
– Sa aiba o prezenta respectabila, si conduita ireprosabila ;

Descrierea firmei

Recrutare si plasare de personal
…. 18 medici români specializaţi în radiologie

4 COMENTARII

  1. Un medic isi gaseste si singur job in Norvegia nu vad ce rost ar avea sa se complice cu intermediari. Nu am auzit chiar chestii bune despre firma respectiva. Mai au si anunt de psihiatru unde se cere engleza. Norvegianul se stramba si cand angajatul de noapte de la MacDonalds nu vorbeste norvegiana, imi imaginez cum s-ar ingramadi toti la un psihiatru care nu vorbeste limba…

  2. abureli….astia cer si in curatenie sa sti limba norvegiana…ca medic…sunt sigur ca gasesc cu limba norvegiana…poate alte nationalitati… nu romani care suntem prost vazuti aici..si nu sunt nevoiti sa aduca din romania cu limba engleza…abureli..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here