HCM Baia Mare are o misiune infernală în Norvegia, cu Larvik. Băimărencele nu mai au voie să facă paşi greşiţi

0
50
O nouă înfrângere a campioanei României pe terenul campioanei Norvegiei ar periclita în mare măsură şansele de calificare ale lui Baia Mare în grupele principale ale Ligii Campionilor.

HCM Baia Mare, considerată favorită la câştigarea Ligii Campionilor înainte de startul competiţiei, şi-a complicat existenţa. După un debut în forţă, cu o victorie în faţa polonezelor de la Lublin, au urmat două eşecuri, cu Metz şi Larvik, rezultate care le-au aruncat pe maramureşence pe ultimul loc în grupă.
Pentru a nu-şi compromite şansele de calificare în grupele principale, HCM nu mai are voie să facă paşi greşiţi în ultimele trei meciuri. Primul dintre ele, în deplasare cu Larvik, sâmbătă, ora 19.15, în direct pe Digi Sport 2. În contextul în care campioana Norvegiei are trei victorii în trei meciuri, este greu de crezut că Baia Mare poate emite pretenţii de la acest joc. Un insucces în Norvegia ar face ca ultimele două partide, cu Metz acasă şi cu Lublin în deplasare, să devină capitale, echipa lui Buceschi având nevoie de două victorii pentru a scăpa de emoţii. Orice alte scoruri ar face ca HCM să depindă de jocul rezultatelor şi de golaveraj, capitol la care româncele sunt dezavantajate
Citeste mai mult: adev.ro/neojj8

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here