MAE: Viaţa niciuneia dintre victimele accidentului din Norvegia nu este în pericol

0
212

MAE informează că Ambasada la Oslo a luat legătura cu autorităţile norvegiene pentru a se interesa de starea românilor implicaţi în accidentul produs vineri, precizând că două dintre victime se află în continuare internate într-un spital din Oslo, viaţa niciuneia dintre acestea nefiind în pericol.

„Ambasada României la Oslo a luat legătura cu autorităţile norvegiene pentru a se interesa de starea cetăţenilor români implicaţi în accident. Numai două dintre victime se află în continuare internate într-un spital din Oslo, iar viaţa niciuneia dintre acestea nu se află în pericol", menţionează MAE, citat de Mediafax. Potrivit sursei citate, Ambasada României la Oslo ramâne în contact permanent cu autorităţile locale pentru a monitoriza situaţia cetăţenilor români.

MAE precizează că până în acest moment nu a primit nicio solicitare de asistenţă consulară în legătură cu acest caz. Şapte cetăţeni români au fost răniţi într-un accident rutier în Norvegia în care au fost implicate două vehicule cu numere de înmatriculare în Bulgaria.

MAE: Viaţa niciuneia dintre victimele accidentului din Norvegia nu este în pericol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here