Prinde cele mai noi burse in Norvegia!

0
62


Bursa in Norvegia: Erasmus Mundus Joint Master in Economics and Management Daca te afli in cautarea unei burse de masterat, afla ca ai putea beneficia de una dintre bursele Erasmus Mundus in domeniul economic. In ceea ce priveste bursele, acestea sunt oferite pe categorii de studenti.

Pentru cei care se incadreaza in categoria A, valoarea bursei se ridica la 24.000 euro pe an. Pentru cei care se incadreaza in categoria B, valoarea bursei este de 10.000 euro pe an. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre aceste burse, acceseaza Erasmus Mundus Joint Master in Economics and Management of Network Industries-EMIN.

Bursa in Norvegia: Informatica, Universitatea din Stavanger Pentru studii doctorale, sunt oferite doua burse doctorale in domeniul informaticii la Universitatea din Stavanger, departamentul de Inginerie Electrica si Informatica. Pozitiile de doctoranzi in cadrul institutiei norvegiene sunt remunerate cu un salariu incepand de la 383.900 NOK pe an si sunt oferite pe o durata de trei ani. Mai multe detalii gasesti in Two open PhD positions in Computer Science at the University of Stavanger.

 Bursa in Norvegia: Administrarea Afacerilor, Scoala Norvegiana de Management BI Scoala Norvegiana de Management BI din Oslo pune la dispozitia studentilor burse doctorale, pe o durata de 4 ani fiecare, in domeniul administrarii afacerilor. Programul de studiu ofera posibilitatea specializarii in Finante, Economie, Management Strategic, Marketing, Leadership si Organizatie sau Inovatie si Antreprenoriat. Valoarea burselor este, in prezent, de 365.300 NOK pe an. Pozitiile oferite implica si responsabilitati de profesorat – 35 de ore de predat pe an. Mai multe informatii despre aceste burse doctorale gasesti in BI Norwegian School of Management offers a four year Ph.D. programme in business administration with Scholarships.

sursa si articol complet :

Prinde cele mai noi burse in Norvegia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here