Româncă arestată în Norvegia, după ce a furat un televizor cu diagonala de 1 metru ascunzându-l între picioare, sub fustă

0
150

O româncă a fost arestată la Oslo, în Norvegia, după ce a ieşit dintr-un magazin cu un televizor color cu diagonala de 42 de inch (106,68 centimetri) între picioare, relatează Daily Mail în ediţia electronică de marţi.

Poliţia a arestat-o pe femeie, însoţită de preietenul ei, după ce aceasta a ieşit împleticindu-se dintr-un magazin din capitala norvegiană, ascunzând sub fustă televizorul în valoare de peste 3.800 de euro. Femeia a putut să care televizorul cu diagonală mare prins între pulpe până la o staţie de autobuz din apropiere. Însă un angajat al magazinului a alertat poliţia, care a arestat-o la bordul autobuzului.

Femeia şi însoţitorul ei sunt români, iar ea le-a spus poliţiştilor că are "muşchii de la picioare foarte puternici". Furtul s-a produs în centrul comercial Elkjøp.

"Nu este un lucru neobişnuit ca hoţii să pună câte ceva sub fuste şi pulovere largi", a declarat Tor Grøttom, la sediul Poliţiei Oslo. "Dar noi ne-am întrebat iniţial dacă este posibil, iar ulterior am încercat acest lucru la comisariatul de poliţie cu o femeie poliţist. Este greu, dar nu imposibil", a adăugat el.

Incidentul s-a petrecut joi, Internetul fiind plin de comentarii ale norvegienilor care afirmă că pun pariu că prietenele lor nu pot să repete "cascadoria". Însă poliţia norvegiană a anunţat că nu au existat furturi "la indigo" după acest caz.

Femeia, căreia un norvegian i-a dat numele de "Coapse Tunet" la o emisiune a unui post de radio, are vârsta de 31 de ani şi se află în continuare în custodia poliţiei, fiind interogată cu privire la alte furturi comise în Norvegia. Acest furt este cel mai "ciudat" înregistrat în Scandinavia în ultimii zece ani, comentează Daily Mail.

Româncă arestată în Norvegia, după ce a furat un televizor cu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here