Sapte romani raniti in Norvegia‎

0
60

Sapte romani raniti in Norvegia

Cei șapte se aflau într-un vehicul cu numere de înmatriculare din Bulgaria, potrivit Ministerului bulgar de Externe, citat de agenția bulgară Focus News, preluată de mediafax.ro.

Potrivit Ambasadei Bulgariei de la Oslo, cei şapte cetăţeni români se aflau într-un minibuz, accidentul producându-se la 80 de kilometri de Oslo în cursul zilei de ieri.
Jurnaliștii bulgari nu au avansat nicio informație cu privire la gravitatea rănilor sau identitatea românilor.

Minibuzul, marca Volkswagen Transporter, s-a lovit de blocurile de ciment amplasate pentru restricţionarea circulaţiei rutiere pe o porţiune de drum pe care se efectuau lucrări de reparaţii, mai precizează agenţia bulgară.

Un alt vehicul, marca Mercedes, de asemenea cu numere de înmatriculare în Bulgaria, care se deplasa în spatele minibuzului Volkswagen, a intrat într-o uşoară coliziune cu acesta, după impact. La bordul celui de al doilea vehicul se afla un cetăţean bulgar, care nu a fost rănit, precizează agenţia.

Romania Libera În urmă cu 2 ore
Şapte români au fost răniţi într-un accident rutier în Norvegia în care au fost implicate două vehicule înmatriculate în Bulgaria, relatează

Şapte români răniţi într-un accident rutier în NorvegiaGândul
Șapte români, răniți într-un accident în NorvegiaEvenimentul Zilei
Sapte romani raniti in Norvegia.Romania International

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here