Seling si Ovi, la un pas sa fie descalificati la Eurovision in Norvegia

0
50

Razboiul a inceput la cateva zile de la finala nationala a Eurovisionului. Acuzati ca au incalcat grav regulamentul concursului, cei alesi sa reprezinte Romania la Oslo contraataca sugerandu-le fostilor contracandidati sa-si foloseasca energia in scopuri pozitive.

CANCAN a intrat, in exclusivitate, in posesia documentului care ar putea duce la descalificarea piesei "Playing With Fire". Dupa ce au scapat de acuzatia de plagiat, Paula Seling si Ovi, artistii alesi sa reprezinte Romania la Eurovision 2010, sunt din nou in mijlocul unui scandal. De data aceasta li se imputa faptul ca au inscris in concurs, cu buna stiinta, o piesa care contravine regulamentului. Potrivit documentului care ne-a parvenit, piesa "Playing With Fire" a fost inregistrata la Uniunea Autorilor din Norvegia (TONO) de Ovidiu Jacobsen si Eriksrud Simen M, in calitate de co-autori. Conform regulamentului in competitie nu pot fi inscrise piese apartinand unui compozitor strain. In timp ce Ovi are dubla cetatenie, Simen este norvegian. In aceste conditii, piesa ar risca descalificarea, caz in care Luminita Anghel, Tony Poptamas si Adrian Piper, detinatorii locului doi in faza nationala, ar pleca la Oslo din partea Romaniei.
Cum era de asteptat, Paula si Ovi nu au stat cu mainile in san si, inarmati cu documente menite sa desfiinteze acuzatia de frauda, au iesit la atac. Cei doi au obtinut de urgenta declaratia lui Simen, producatorul piesei si presupusul co-autor, si o adeverinta eliberata de casa de productie a piesei din care reiese foarte clar ca Ovi este unic autor. "Piesa a fost inregistrata pe ambele nume pentru cedarea drepturilor financiare producatorului", ne-a explicat Paul Nanca, managerul proiectului Paula Seling &Ovi. "Cu aceasta consideram subiectul incheiat si ne permitem sa sugeram fostilor concurenti din cadrul finalei nationale Eurovision sa isi foloseasca energia si timpul in scopuri pozitive, nu in incercari disperate de discreditare a unor invingatori absolut incontestabili", au transmis Paula si Ovi, prin intermediul reprezentantilor, lasand politetea de-o parte.

http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/seling-si-ovi-la-un-pas-sa-fie-descalificati-93808.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here