Traian Basescu asista la meciul cu novegienii : Oltchim Rimnicu Vilcea – Byasen Trondheim, din finala Cupei Cupelor

0
72

 

Presedintele Traian Basescu este prezent in Sala Sporturilor din Rimnicu Vilcea pentru a asista la meciul Oltchim – Byasen Trondheim, din mansa secunda a finalei Cupei Cupelor la handbal feminin, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Basescu a ajuns la Sala Sporturilor cu 10 minute inainte de ora la care era anuntat startul partidei, 17.15, insotit doar de ofiterii SPP.

Intrarea sa in sala a fost primita cu urale si aplauze de cei aproximativ 2.000 de spectatori prezenti. Seful statului a luat loc in sala linga prefectul judetului Vilcea, Anuta Handolescu. La meci sunt prezenti presedintele ANS, Octavian Belu, si fostul consilier prezidential Mariana Bitang, dar si presedintele FR Handbal, Cristian Gatu.

O pana de curent a intirziat cu aproximativ 25 de minute inceperea meciului Oltchim Rimnicu Vilcea – Byasen Trondheim. Pana de curent s-a produs cu doua minute inainte de ora la care era programat startul meciului, 17.15, insa problema a fost remediata dupa aproximativ cinci minute. Aceasta a fost a doua cadere de tensiune produsa in Sala Sporturilor din Rimnicu Vilcea, o prima pana de curent avind loc cu circa 20 de minute inaintea orei de start si durind aproximativ 10 minute.

În tur, Oltchim s-a impus, in Norvegia, cu scorul de 30-24.  Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here