Vanatori norvegieni de locuinte in Romania

6
119

Reprezentantii fondului norvegian de investitii Romania Invest, care au cumparat de la inceputul anului circa 800 de apartamente noi in cinci proiecte rezidentiale din Bucuresti si din imprejurimi, spun ca nu si-ar fi putut atinge targeturile fara ajutorul specialistilor locali in domeniu. "Fiind norvegieni, ne este destul de greu sa ne adaptam la conditiile pietei din Bucuresti.

Astfel, colaborarea cu experti locali este obligatorie. Totodata, am obtinut o multime de contacte si posibile afaceri prin intermediul partenerilor nostri. Cred ca ne-ar fi fost imposibil sa ajungem la acest nivel fara ajutorul partenerilor", declara Bjorn Hauge, country manager al Romania Invest. Norvegienii au cumparat locuinte in proiectele Vitan Platinum Towers, Residenz (Chitila), Planorama (Colentina), Blue Tower (Colentina) si Ten Blocks (Militari), targetul investitorilor fiind obtinerea unei rate de crestere cuprinsa intre 30% si 50% la finalizarea apartamentelor….
articol complet la ZF.ro

6 COMENTARII

  1. =)) mai, kitty, de ce te bagi ca proasta in seama si te iei de saracu dani, ca nu e acelasi: eu sunt eu si el e el. Saraca de tine, te-ai dilit rau de tot de cand cu nordicii ashtia =)) Doamne, mare ti-e gradina!! Cred ca a ramas saracu om fara cuvinte, da macar nu s-a pus in mintea ta. Promit ca nici eu de acum inainte! Te lasam sa te certi cu tine, ca atata potzi.

  2. Daca nu este acelasi cu cel ce se intituleaza danutz,altfel comentariul meu a fost unul pertinent si la subiect. Iar in ce te priveste pe tine, cel ce te intitulezi danutz tin sa te anunt ca tu esti bagatorul in seama avand in vedere comentariile tale stupide de pe acest forum , cel putin pana acum.( eu chiar sper sa-ti reviiiii) cat despre nordicii astia , tu ar trebui sa faci nu una si mai multe plecaciuni in fata acestor oameni care te-au primit aici si ti-au oferit un loc de munca…nerecunoscatorule ce esti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here