Abuzat sexual de un refugiat somalez, un politician norvegian a reusit sa socheze presa cu declaratia facuta la TV

0
477

Un politician din Norvegia a atras atentia presei in urma unei declaratii bulversante, facuta in cadrul unei emisiunii TV. Agresat sexual de catre un refugiat din Somalia, politicianul si-a exprimat regretul ca agresorul va fi deportat.
Karsten Nordal Hauken a fost agresat sexual in propria casa de catre un refugiat din Somalia. Agresorul a fost prins si condamna la 4 ani de inchisoare.
Cand a aflat ca refugiatul urma sa fie deportat in Somalia pentru agresiunea comisa, politicianul a declarat ca se simte vinovat pentru ceea ce urma sa se intample.
„Sunt un barbat heterosexual violat de un somalez refugiat. Am suferit o trauma, insa acum ma simt vinovat pentru ca il vor deporta in Somalia, dupa ce a facut 4 ani de inchisoare”, a declarat norvegianul.
Karsten-Nordal-Hauken

„M-am simtit usurat cand a fost condamnat la inchisoare. Dar acum simt si vinovatie pentru ca eu sunt motivul pentru care el nu o sa mai poata sa traiasca in Norvegia. In asteapta un viitor incert in Somalia. El este produsul unei lumi nedrepte, o lume a razboiului si disperarii„, a mai spus politicianul.
http://stirileprotv.ro/stiri/socant/abuzat-sexual-de-un-refugiat-somalez-un-politician-norvegian-a-reusit-sa-socheze-presa-cu-declaratia-facuta-la-tv.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.