Ambasada României la Oslo este profund recunoscătoare comunității de români din Norvegia

0
553

Pacient rănit în tragicul incendiu din București preluat de Spitalul Universitar din Bergen

Ambasada României la Oslo este profund recunoscătoare comunității de români din Norvegia pentru înaltul simț civic și mulțumește pentru sprijinul deosebit de important oferit de corpul medical de la Haukeland University Hospital – Spitalul Universitar din Bergen, prin preluarea pentru tratament a unui pacient rănit în incendiul dramatic de la Clubul Colectiv din București.
Pacientul a fost transportat de la București cu o aeronavă NATO și, după escala programată pentru transferarea răniților în Marea Britanie, a ajuns pe aeroportul din Bergen în dimineața zilei de 9 noiembrie 2015, în jurul orei 06.00. După aterizare, rănitul a fost internat la Haukeland University Hospital.
hordaland
Diplomatul român cu atribuții consulare din cadrul Ambasadei României la Oslo a fost prezent la aterizarea aeronavei pe Aeroportul din Bergen pentru a oferi sprijin și asistență consulară specifică, care va fi acordată și aparținătorului rănitului, care va sosi în perioada următoare.

Adresăm mulțumirile noastre doamnei Cristina Giurgiucanu, președintele Asociației Românilor din Hordaland, preotului Andrei Marius Pop de la Parohia românească din Bergen și domnilor Florin Brăduleț, Ioan Cimpoesu, Adrian Tudor și Constantin Țurcanu, membri ai comunității de români din Bergen, pentru implicarea promptă și ajutorul acordat.
http://oslo.mae.ro/local-news/1224
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.