Ambasadorul Norvegiei, în misiune la Gorj

0
505

Ambasadorul-Norvegiei-Bruvik-Westberg-740x360
Ambasadorul Norvegiei, Tove Bruvik Westberg, a avut ieri o întrevedere cu autorităţile municipale şi judeţene. Aceasta reprezintă a doua vizită în judeţul Gorj, interesul fiind canalizat către turism şi industria extractivă.
Colaborarea pe diferite proiecte între Norvegia şi România a făcut ca ieri autorităţile judeţene şi municipale să se bucure de vizita Ambasadorului Norvegiei, Tove Bruvik Westberg. În cadrul discuţiilor purtate, interesul arătat a fost canalizat către activitatea economică, socială şi turistică. „Scopul vizitei mele este acela de a afla mai multe despre judeţul Gorj şi despre ţara în care sunt ambasador.
mai mult la :

Parteneriat cu Norvegia | Impact In Gorj

 
si
Ambasadorul Regatului Norvegiei în România, Tove Bruvik Westberg, a venit, ieri, în vizită de lucru în judeţul Gorj. Diplomatul a purtat discuţii cu autorităţile judeţene în ceea ce priveşte situaţia economică şi investiţiile din zona noastră.
Şeful judeţului Gorj, Ion Călinoiu a primit ieri vizita ambasadorului Regatului Norvegiei în România. Acesta a fost interesat să cunoască problemele cu care ne confruntăm şi totodată cum stă, cu investiţiile. Una dintre problemele dezbătute în cadrul vizitei a fost aceea a comunităţilor de romi. “Am discutat probleme legate de economia judeţului Gorj, evoluţia acesteia, dar şi despre promovarea turismului în judeţ. În legătură cu problemele legate de incluziunea grupurilor vulnerabile indiferent de etnie, prin proiectele pe care le-am realizat la nivelul judeţului Gorj am reuşit să avem o serie de proiecte sociale care au condus la realizarea de şcoli pentru comunitatea romă, dar şi de dispensare în zonele vulnerabile cu populaţie săracă. Am realizat investiţii şi în cartierele de romi, apă, canalizare, vorbim şi despre localităţi care au beneficiat de proiecte pentru incluziunea socială a comunităţilor respectiv din zone precum Baia de Fier, Ţânţăreni, Polovragi”, a precizat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.
mai mult la :

Ambasadorul Norvegiei, în misiune la Gorj |

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.