Amy Winheouse, chemată în faţa justiţiei norvegiene

0
491

0-115885-amy_inside.jpgCântăreaţa britanică Amy Winehouse a fost chemată în faţa unui tribunal norvegian, după ce a fost prinsă cu marijuana în interiorul graniţelor ţării.

Amy a fost arestată împreună cu soţul ei, Blake Fielder-Civil, şi coafeza acesteia în octombrie 2007, în oraşul norvegian Bergen, după ce oamenii legii au găsit şapte grame de marijuana în camera lor de hotel. Cei trei au fost eliberaţi de autorităţi după ce au achitat o amendă de 430 de dolari.

Procesul pentru această faptă a fost stabilit pentru începutul lui 2008, dar procurorii au fost nevoiţi să amâne procedura din cauză că Fielder-Civil a fost între timp întemniţat în urma unei alte infracţiuni. Soţul lui Amy ar putea rămâne după gratii până în 2010.

Pentru procesul din Norvegia a fost stabilit noul termen pe 12 ianuarie şi, potrivit procurorului Rudolp Christoffersen, cântăreaţa este aşteptată să fie prezentă la tribunal. "Am fost informat de poliţiştii britanici că Winhouse a primit citaţia oficială în data de 23 decembrie şi ne aşteptăm să apară personal în faţa justiţiei când va începe procesul", a spus acesta…. Libertatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.