Angajatorii din Norvegia caută ghizi turistici şi muncitori în domeniul construcţiilor

0
491

Norvegienii caută 40 de ghizi care să însoţească, pe perioada verii, turiştii în croaziere şi în excursiile organizate pe mal în regiunea fiordurilor din vestul Norvegiei, dar şi doi muncitori în domeniul construcţiilor.

Pentru a obţine unul dintre cele 40 de poziţii de ghid turistic, candidaţii trebuie să cunoască engleza, germana şi spaniola. Persoanele care au cunoştinţe de limba rusă, franceză sau italiană, dar şi cele care au absolvit cel puţin un an de facultate, vor avea un avantaj în faţa celorlalţi candidaţi.

Cei care vor fi selectaţi de către angajatori vor participa la un program online de instruire înainte de începerea lucrului.

Contractul de muncă se va semna pe perioada verii, iar salariul brut oferit de angajator va fi de circa 23 de euro pe oră.

Pentru a aplica pentru un astfel de loc de muncă, românii trebuie să le trimită angajatorilor străini, până pe data de 7 mai, un CV Europass şi o scrisoare de intenţie, ambele redactate în limba engleză, pe adresa de e-mail guide@vossguideservice.no.

Persoanele care vor să lucreze pentru o firmă de construcţii industriale şi agricole din Norvegia care recrutează, la rândul ei, prin reţeaua EURES, pot obţine un salariu brut de 21 – 28 de euro pe oră, în funcţie de experienţa şi de calificările pe care le au şi pot semna un contract pe un an, cu posibilitate de angajare permanentă.

Patronii caută, în acest caz, potrivit anunţului de angajare, persoane care să controleze activitatea de sudură şi construcţiile din lemn.

Pentru a obţine unul dintre cele două posturi vacante, candidaţii trebuie să cunoască limba engleză şi să trimită, până pe 30 iunie, un CV Europass şi o scrisoare de intenţie, ambele redactate în această limbă, pe adresa de e-mail ledigstillinghostorst@hotmail.com. Referinţele de la angajatorii anteriori şi alte diplome vor fi prezentate ulterior, în cadrul interviului de angajare.

 

Locuri de muncă pentru români în străinătate. Ce se caută în Norvegia, Danemarca şi Lituania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.