Atenționare de călătorie în Norvegia

0
510

Avertizare meteorologica extrema pentru Norvegia
MAE informeaza si ca Institutul National de Meteorologie din Norvegia a emis la data de 30 decembrie 2014 o avertizare meteorologica extrema valabila in mod special pentru zilele de marti, 30 decembrie 2014 si miercuri 31 decembrie 2014.
bergen2345
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români asupra faptului că Institutul Național de Meteorologie din Norvegia (http://www.met.no/Ekstremvarsel) a emis la data de 30 decembrie 2014 o avertizare meteorologică extremă valabilă în mod special pentru zilele de marți, 30 decembrie 2014 și miercuri 31 decembrie 2014. Prognoza meteo se referă la precipitații abundente care pot duce la inundații extinse în regiunile următoare: Namdalen, Helgeland, Saltfjellet și Sor Salten.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă tuturor cetățenilor români care doresc să se deplaseze pe teritoriul acestui stat sau care tranzitează Norvegia să nu pornească la drum fără a consulta site-urile de specialitate.
Totodată, Ministerul Afacerilor Externe reiterează recomandările de a fi consultate informațiile oferite prin intermediul aplicației pe telefonul mobil și tabletă ‘Călătorește în siguranță’, a serviciului de alertă prin SMS aferent campaniei de informare ‘Un SMS îți poate salva viața!’ și prin consultarea ‘Ghidului de călătorie pentru sărbătorile de iarnă 2014’ disponibil pe întreaga perioadă a sărbătorilor.
– See more at: http://www.amosnews.ro/atentionare-de-calatorie-norvegia-2014-12-30#sthash.YGkphkyS.dpuf

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.