Au intrat în panică după ce au aflat că Stromsgodset a picat cu Steaua. Primele reacţii ale norvegienilor

0
638

Nielsen: „Steaua e cel mai greu adversar”

A primit cel mai rău adversar posibil în turul II preliminar al Ligii Campionilor. Oamenii lui David Nielsen trebuie să bată Steaua Bucureşti pentru a trece în turul al III-lea. Steaua a câştigat competiţia în 1986 şi este cel mai titrat club din România […] Campionii României au avut în istoria de 67 de ani mai multe staruri mondiale, unul dintre cei mai faimoşi fiind Gheorghe Hagi”, scriu cei de la tv2.no.

  • Steaua şi-a aflat adversara din turul II al Ligii Campionilor. Jucătorii lui Costel Gâlcă se vor confrunta cu Stromsgodset, campioana Norvegiei. Echipa antrenată de David Nielsen era unul dintre cei mai grei adversari pe care Steaua îi putea întâlni în turul II.
  • Steaua va disputa turul cu Stromsgodset  în Norvegia, pe 15 sau 16 iulie, iar manşa secundă este programată o săptămână mai târziu.

Nici norvegienii nu se simt însă prea norocoşi. Nordicii sunt impresionaţi de forţa Stelei şi consideră că Stromsgodset a fost ocolită de şansă: „Adversar de coşmar pentru Stromsgodset”, titrează site-ul tv2.no, care notează în continuare:
sursa :  http://www.prosport.ro/
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.