Au picat testul din Bergen! România a pierdut categoric cu Norvegia, scor 18-30, în al doilea meci din preliminariile CE de handbal feminin

0
487

Starea de bine din sânul naţionalei după meciul tur cu Norvegia (23-25), din cadrul grupei a 6-a preliminară de calificare la Europenele din 2014, s-a diluat aseară, la Bergen. Trupa lui Gheorghe Tadici a primit o corecţie severă din partea nordicelor, în meciul retur disputat la patru zile distanţă.

loke, greu de ţinut

Dacă la Oradea, România s-a bătut de la egal la egal cu Norvegia cu ajutorul unei defesive bine aşezate şi a unui efort generos, acum tricolorele au jucat cu garda jos. Cel puţin după minutul 19, moment în care s-a consemnat ultima egalitate a jocului: 7-7. Heidi Loke, anihilată perfect în România, a avut bilet de voie la Bergen, astfel că s-a dezlănţuit. Pivotul de la Györ a apărut la finalizare în 11 situaţii, faţă de patru în România, reuşind să marcheze de şase ori, dar să şi scoată trei aruncări de la şapte metri. Norvegia n-a avut-o însă numai pe Loke, ci şi nenumărate contraatacuri, care au tocat naţionala lui Tadici.

Au picat testul din Bergen! România a pierdut categoric cu Norvegia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.