Bebelusul familiei Bodnariu, adus inapoi in sanul familiei. Ce planuiesc sa faca mai departe cei doi soti

0
582

Sotii Bodnariu au facut un prim pas pentru a recastiga custodia celor cinci copii ai lor. O decizie judecatoreasca a facut ca bebelusul Ezekiel sa fie adus inapoi acasa, in sanul familiei.
Sotii Bodnariu au primit o veste mult asteptata de la judecatorii norvegieni. Mezinul familiei se va intoarce acasa, la mai bine de jumatate de an dupa ce Protectia Copilului din Norvegia i-a lasat pe sotii Botnariu fara cei cinci copii, pentru ca fetitele au spus ca au fost agresate de parinti.
Instanta a decis ca Marius si Ruth vor avea dreptul sa-i vada pe ceilalti doi baieti de doua ori pe saptamana si nu doar o data, ca pana acum. Nu a luat insa o decizie cu privire la cele doua fetite aflate in custodia altor familii.

„Aceasta decizie este doar un pas in procesul de a obtine custodia finala a tuturor celor 5 copii! Lupta pentru copii continua! Ne vedem la proteste pe 16 Aprilie!”, sustine pastorul Cristian Ionescu, purtatorul de cuvant al familiei.

Cei doi soti, Marius si Ruth Bodnariu, apar intr-o fotografie alaturi de baietel, pe site-ul bodnariufamily.org. Potrivit aceluiasi site, in data de 16 aprilie urmeaza sa aiba loc si alte proteste menite sa reintregeasca familia Bodnariu.
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/bebelusul-familiei-bodnariu-adus-inapoi-in-sanul-familiei-ce-planuiesc-sa-faca-mai-departe-cei-doi-soti.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.