Bjorn Hauge, investitor norvegian pe piata imobiliara: Nu mai avem nicio tinta de castig

0
486

Norvegianul Bjorn Hauge, directorul Romania Invest, o companie care a cumparat 800 de apartamente si nu a vandut niciunul, si-a revizuit tinta de castig de la 40%, in iulie 2008, la nicio tinta, in februarie 2009. In schimb, crede ca a gasit o nisa salvatoare de piata: apartamentele "sigure". Pe scurt, o noua firma desprinsa a Romania Invest, a fost infiintata pentru a supraveghea dezvoltatorii, ca sa nu dea chix la constructie.

Bjorn Hauge, directorul Romania Invest, a acordat un interviu HotNews.ro in iulie 2008. Atunci vorbea despre faptul ca se pregateste vanzarea primelor 35 de apartamente, ca asteapta un castig de 40% intre pretul de achizitie si cel de vanzare si ca piata isi va reveni pana la inceputul lui 2009.

Intre timp, Bjorn Hauge si-a revizuit modul de abordare al afacerii. Nisa pe care acesta crede ca a gasit-o se numeste "Be Igloo" si este noua sa companie de vanzari. A adus, in acset scop, si un director de marketing familiar cu piata, Nimrod Zvik, care a ocupat aceeasi functie la dezvoltatorul Seven Hills.

Acesta a explicat cu ce anume se ocupa, exact, Be Igloo: "Inainte de a cumpara apartamente intr-un proiect, verificam cu grija activitatea nationala si internationala a dezvoltatorului; dupa ce l-am achizitionat, compania de consultanta King Sturge face pentru noi toate verificarile, astfel incat cele mai inalte standarde sa fie respectate. Atunci cand cineva a cumparat un apartament de la noi, ne asiguram ca ii vor fi respectate drepturile si ca primeste exact ce a cerut"….. Hotnews

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.