Carl Gustav a uitat sa plateasca benzina

1
551

Regele Suediei, Carl Gustav, a parasit o benzinarie din nordul Norvegiei fara a plati plinul la autoturismul cu care se deplasa, dar vinovat nu este suveranul, ci soferul distrat al acestuia, care a uitat sa plateasca, a relatat agentia de presa Reuters.
Regele Carl Gustav si regina Silvia ai Suediei detin o cabana in regiunea Troendelag, Norvegia, pe care o viziteaza in fiecare an de Paste. La intoarcere, cuplul regal s-a oprit pentru a face plinul la o benzinarie din nordul tarii vecine, moment in care soferul a intrat in magazinul din apropiere, pentru a plati benzina si pentru a cumpara ceva de mancare. El a achitat pentru alimente, dupa care s-a urcat la volan, uitand sa plateasca benzina.
"A fost o greseala", a declarat purtatorul de cuvant al palatului, Ann-Christine Jernberg. Nota de plata a fost achitata dupa ce proprietarul statiei de alimentare din Graamyra a contactat palatul regal din Stockholm.

1 COMENTARIU

  1. salut romani,caut un coleg din romania pentru a pleca la munca in norvegia,in doi ne va fi mai usor sa luam o chirie si tot odata sa ne gasim de munca .ma puteti contacta la adresa de ymail ctipei@yahoo.com sau la nr de tel 0740801148.cine sa saturat de romania sa ma contacteze

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.