CE, handbal feminin: Romania – Norvegia / Blestemul nordic

0
513

Meciul cu Norvegia ce se va disputa in aceasta seara (21:15, Tvr 2) este decisiv si avem nevoie de un sigur punct pentru calificarea in semifinale. Daca Ungaria o incurca pe Spania, atunci Romania este calificata indiferent de rezultatul meciului cu Norvegia.
"Norvegia este o scoala de handbal. Este un adversar de calibru si este deasupra tuturor echipelor de la acest turneu", a spus Radu Voina. Cele doua echipe s-au mai intalnit de doua ori in acest an: la Cupa Mondiala din Danemarca, la Jocurile Olimpice de la Beijing in cadrul Grupei A.

Debutul lui Radu Voina la nationala a insemnat o infrangere in meciul cu Norvegia de la Cupa Mondiala. Nordicele au castigat detasat, cu 30-23, in acea partida consemnand debutul Andreei Cruceanu, Melindei Geiger, Oanei Manea, Cristinei Cioarec si Cameliei Balint.

La Olimpiada, jocul a fost mult mai strans. Romania era antrenata de Gheorghe Tadici si a pierdut cu 24-23 un meci echilibrat dar presarat cu mari greseli de arbitraj, in care Norvegia a fost mai tot timpul in avantaj pe tabela. In turneul de pregatire pentru Olimpiada, Romania a invins Norvegia cu 28-22. A fost doar un amical….CE, handbal feminin: Romania – Norvegia / Blestemul nordic

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.