Cea mai tentantă ofertă salarială pentru specialiştii români vine din Norvegia şi constă într-un salariu de până la 9.500 euro pe lună

0
492


Potrivit unor anunţuri de angajare publicate pe site-ul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), un angajator norvegian din domeniul naval este dispus să le plătească specialiştilor români salarii anuale între 85.000 şi 115.000 euro brut pe an.

Firma din Norvegia cu activitate în domeniul petrol şi gaze caută un arhitect naval şi un inginer în sisteme marine. Angajatorul vrea să semneze cât mai curând posibil contracte pe perioadă nedeterminată cu specialişti români în domeniu, data-limită de trimitere a CV-ului fiind 31 mai.

Cerinţele la angajarea arhitectului naval sunt: studii superioare relevante la nivel de master, cel puţin 3 ani experienţă, cunoaşterea mediului marin şi offshore, a reglementărilor şi standardelor, cunoştinţe de instrumente CAD şi software, abilitatea de a lucra independent.

Cerinţele la angajarea inginerului în sisteme marine: studii superioare tehnice relevante, experienţă în muncă în domeniul naval, cunoaşterea reglementărilor şi standardelor, cunostinte relevante software, abilitatea de a lucra în echipă.

În cursul anului 2012, ANOFM a intermediat un număr de 3.300 locuri de muncă în ţările europene prin intermediul EURES. În urma selecţiilor EURES România, 715 persoane au plecat la muncă în afara ţării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.