Cersetorii romani au furat mii de coroane norvegiene (sute de euro) unui batran din Kristiansand, Norvegia

4
368

– Bankkunde fralurt titusener

Etter et bankbesøk ble en eldre bankkunde fralurt titusener av rumenske tiggere. En ruset kvinne ble loppet for 4000 kroner midt på dagen. Politiet er bekymret.

KRISTIANSAND: Bankkunder i sentrum av Kristiansand har gitt fra seg titusener av kroner til pågående og truende tiggere. En bankfunksjonær forteller til Fædrelandsvennen at rumenerne passer opp folk utenfor minibanker, eller når de kommer ut fra banklokalene.

– Ofte er det eldre og svake folk som blir fotfulgt med bønn om å gi fra seg penger. Folk sier som regel nei, men tiggerne følger etter og opptrer mer og mer pågående og truende. For å slippe unna betaler de. En av våre kunder ga fra seg flere titusener. Han var syk og svak. Dagen etterpå kom han i banken for å spørre hva som egentlig hadde skjedd, forteller bankfunksjonæren.

Loppet for 4000 kroner
En ung, ruset kvinne ble loppet for 4000 kroner på høylys dag av to rumenske kvinner. Bankkunder har gitt fra seg titusener til truende tiggere.

– Det var en skremmende opplevelse. Etter at jeg hadde tatt tak i den ene rumenske kvinnen ropte og skrek hun så høyt at en av hennes «vakter» kom løpende til. Han opptrådte meget truende. Jeg ble veldig skremt, og slapp taket på kvinnen, som dermed stakk av gårde.

Dette forteller en mann fra Kristiansand, som grep inn overfor de to rumenske kvinnene mandag. Han spaserte på torvet, og så en ung kvinne som spaserte alene.

http://www.fvn.no

4 COMENTARII

 1. urasc sa vad doar stiri de genul acesta despre romani !!! sunt si romani capabili in norvegia, oameni cu care trebuie sa ne mandrim !!!!!!!!! de ce nu scrieti si despre straini ? si ei fac probleme ca si romanii certati cu legea…….fiecare tara are pleava ei !nu gresesc cand spun asta !!!!!daca as gresi aceste tari nu ar avea puscarii !!!!!!……….sunt atatea cazuri cu straini din tarile care se cred superioare Romaniei !!!!!sunt cazuri de pedofilie,de furturi chiar si crime comise de cetateni straini pe teritoriul Romaniei……..domnilor cei care faceti publice aceste articole ,de ce nu scrieti si despre cei care castiga ca si intelectuali un loc de vaza in societatea norvegiana…………..cei care castiga un loc de munca in competitie cu un cetatean norvegian……….as putea sa dau mii de exemple de genul acesta dar ma opresc aici si sper sa fie si romani la fel de uniti ca cei din alte tari si sa nu uitam …..asa cum spunem noi romanii ………..FIECARE PADURE ARE USCATURILE EI !

 2. Buna Silvia iti dau eu raspunsul daca vrei …posteaza astfel de articole fiindca au mai multe visualizari…o fac in interesul lor …eu traiesc in Suedia …m-am saturat de betzivii si cersetorii suedezi …suedezii si danezii comit mai multe infractiuni decat romanii …asta este …

 3. D-na Silvia,

  Dati-ne exemple despre „romanii care au un loc de vaza in societatea norvegiana”, vom scrie cu placere….

  Spuneti-ne despre ” romanii care castiga un loc de munca in competitie cu un cetatean norvegian” si vom fi onorati sa publicam aceste articole…

  Nu e nevoie sa ne dati „mii de exemple ” , singurul lucru este sa nu va opriti la un comentariu cu o critica inutila, ci sa continuati si sa ne dati MACAR 10 astfel de exemple. Sau poate le gasiti scrise prin presa norvegiana, si in acest caz dati-ne linkul…

  Ce ziceti , puteti !

  redactia
  http://www.NorvegiaN.net

 4. Pot confirma ca exista si romani care au un loc si sunt integrati in societatea norvegiana. Personal cunosc cel putin 20 de persoane care locuiesc de multi ani si au acelasi serviciu de ani de zile.Eu am 6 ani de cand muncesc in acelasi loc, sora mea are munca de birou si munceste de vreo 8 ani si ea la acelasi servici, mai am 3 verisoare care deasemeni sunt angajate permanent de ani de zile in acelasi post, mai stiu alti 4 romani in orasul in care locuiesc care si ei sunt stabiliti de peste 15 ani si au niste servicii destul de onorabile, alti 4 din Oslo stabiliti de ani de zile si cu sevicii si cu salarii competitive ale norvegienilor..asadar sunt multi! Va dau un tips: tastati nume romanesti in listele „skattelister” sa vedeti ce venituri anuale au unii romani… Absolut ca de ei este mai dificil sa auzim. In primul rand, cei din „cealalta” categorie au cu totul alte preocupari decat sa caute articole din-acestea negative despre romani, si sa-si bata capul cu problemele astea. In fond, nici nu sunt probleme. E clar ca fiecare padure are si uscaturile ei. Statul norvegian(institutiile importante in primul rand: politia, guvernul, organele fiscale) stiu foarte bine ca sunt si romani care contribuie destul de mult la evolutia economica in sens pozitiv a acestui stat. Daca nu am fi fost „noi” (emigrantii), statul norvegian ar fi avut numai putori care nu le place munca si cerseau bani…Tenk på det!;)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here