Coșmarul petrecut în Club Colectiv, relatat de românul internat într-un spital din Norvegia

0
483

Unul dintre răniţii de la clubul din Colectiv, internat în Norvegia, a povestit presei locale despre momentele de coşmar din seara de 30 octombrie. Românul a ajuns la spitalul din Bergen cu arsuri de gradul trei, iar recuperarea sa a fost uimitoare.
După zece zile de la incendiul din Colectiv, Marius Frătoaica a fost transferat la un spital din Norvegia. A ajuns la Bergen în stare gravă, cu arsuri pe o mare suprafaţă a corpului. De pe patul de spital povesteşte acum momentul în care focul a cuprins clubul.
Bărbatul în vârstă de 41 de ani, din Câmpulung Muscel, se afla la concert alături de cinci prieteni. Doi dintre ei au murit.
„După care, efectiv, au leşinat, au căzut foarte mulţi din cauza norului negru de fum. Au inhalat fumul ăsta negru. Au leşinat; erau căzuţi, efectiv, pe jos. Am călcat peste oameni şi am ieşit afară.”, spune Marius.


Clinica din Bergen este una dintre cele mai moderne facilităţi medicale din Europa. Medicii norvegieni spun că au folosit piele sănătoasă din alte părţi ale corpului pentru suprafeţele arse.
„Probabil că în România mi-aş fi pierdut mâinile. Sunt fericit că am ajuns aici şi că am putut fi tratat foarte bine.”, mai spune el.
Specialiştii din Norvegia spun că aproape nicio ţară europeană nu putea trata de una singură pacienţi precum cei de la tragedia din Colectiv.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/co-marul-petrecut-in-club-colectiv-relatat-de-romanul-internat-intr-un-spital-din-norvegia_1840788.html#ixzz3t3TyUCG6
Follow us: @realitatea on Twitter

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.