Detalii despre spectacolul Maestrului Tudor Gheorghe la Oslo.

0
442


„Să ne cunoaștem mai bine!” – concert extraordinar al Maestrului Tudor Gheorghe la Oslo

Ambasada României la Oslo are plăcerea să anunțe susținerea de către Maestrul Tudor Gheorghe a unui concert extraordinar la Oslo, sâmbătă, 5 octombrie 2013, de la orele 19,00 la Rommen scene (Karen Platous vei 31,  0988 Oslo). În deschiderea Concertului, va putea fi vizitată o expoziţie de pictură şi carte organizată în foaier, iar Sandra și Maria Lungu vor susține un scurt program artistic.

Concertul este parte a unui turneu pe care Maestrul Tudor Gheorghe îl efectuează în Scandinavia, cu sprijinul Ambasadelor României la Stockholm şi Oslo, precum şi a Consulatului onorific al României de la  Sölvesborg în Suedia. Programul de la Oslo este organizat în cooperare cu Asociaţia Copiilor şi Tinerilor din Norvegia.

Cei care doresc să-şi achiziţioneze bilete în avans, pot să contacteze direct Asociaţia susmenţionată la adresa de e-mail: copii.romani@hotmail.com

Maestrul Tudor Gheorghe – actor, cantăreţ, compozitor, poet cenzurat şi interzis în perioada comunistă  – a cutreierat România, amintindu-le românilor de valorile noastre perene şi transmiţând, cu un deosebit talent artistic şi cu o mare sensibilitate, prin cantecele sale, mesajul că avem un rost şi-o datorie în lume. Maestrului Tudor Gheorghe i-a fost conferit în anul 2002 Ordinul Naţional Steaua României în grad de Cavaler, iar acesta este primul său turneu în Scandinavia. 

(Ambasada României la Oslo, 18 septembrie 2013)

„Să ne cunoaștem mai bine!” – concert extraordinar al Maestrului Tudor Gheorghe la Oslo

sursa :

Daniela Matei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.