Din pataniile unui nou venit în Norvegia

0
458


Textul ce urmează face parte din jurnalul lui Codruț Petru Boltoc, un tânăr stabilit în Norvegia. Toate ”peripețiile” întâmplate pe parcursul unui an de zile vor fi publicate într-o carte sub titlul ”Emigrant de profesie”.

În această carte vor fi adunate și povestirile altor români emigranți în Norvegia. Cine dorește să susțină acest proiect, îl poate contacta pe Codruț pe pagina sa de facebook. Fragmentul următor a fost preluat de pe forumul NorvegiaN.

Azi s-a incheiat (sper) baieramul polonez…acum zac care pe unde a apucat. Eu ma vad in situatia penibila de a fi fara bani, fara mincare si ce e grav e ca zilele astea trebuie sa apara propietarul de aici sa ceara chiria.

Eu aveam banii numai ca acum sunt cu 19 k monede in buzunar si il astept pe om sa vad daca pot sa mai stau macar luna asta in contul garantiei pe care i-am dat-o. De mincat…dude, da nici alea ca e iarna si pe aici vad numai conifere. Ar trebui sa apara baiatul ala caruia i-am tinut locul de Craciun cu 1000 de k dar nu mai cred nimic si pe nimeni.

mai mult la : 
www.jurnaldenord.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.