Direcţia norvegiană pentru Imigraţie refuză propunerea unei moschei din Oslo de a găzdui imigranţi

0
455

Direcţia pentru Imigraţie din Norvegia a refuzat propunerea unei moschei din Oslo de a găzdui imigranţi, considerând că centrele de adăpost trebuie să fie neutre din punct de vedere religios, informează, miercuri, site-ul agenţiei de presă AP.
ab38149ce7c6005f9c9bc9ee50160b60e1a9843811b5c58fe311fcac2c79cc74
Purtătorul de cuvânt al Direcţia pentru Imigraţie, John Olav Kroken, a anunţat că propunerea din partea Centrului Cultural Islamic, prima moschee din Norvegia, de a găzdui imigranţi a fost respinsă. El a explicat că decizia s-a bazat pe faptul că aceste centre de adăpost pentru imigranţi trebuie să fie instituţii neutre din punct de vedere religios şi că plasarea imigranţilor în astfel de locuri ar fi împotriva regulilor.
Un astfel de adăpost „nu poate fi o moschee sau o biserică”, a precizat John Olav Kroken. „Cred că sunt dezamăgiţi, pentru că au vrut să ajute”, a adăugat acesta, referindu-se la membrii Centrului Cultural Islamic.

http://www.gandul.info/international/directia-norvegiana-pentru-imigratie-refuza-propunerea-unei-moschei-din-oslo-de-a-gazdui-imigranti-14706362

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.