Echipajele de intervenţie norvegiene au descoperit cadavrul unei persoane decedate în urma prăbuşirii unui elicopter rus în Marea Groenlandei

0
537

Elicopterul rus prăbuşit în Marea Groenlandei. A fost descoperit cadavrul unei persoane, la 130 de metri de locul accidentului aviatic.
Cadavrul a fost descoperit de un vehicul submarin la aproximativ 130 de metri de locul unde elicopterul s-a prăbuşit, a declarat Kjerstin Askholt, guvernatorul zonei Svalbard.
Patru echipaje de intervenţie, asistate de membri ai Comitetului Internaţional al Crucii Roşii, au cercetat aproximativ 22 de kilometri de coastă, însă nu au găsit niciun obiect despre care să existe indicii că ar avea legătură cu accidentul aviatic.
Epava elicopterului a fost depistată la o adâncime de 209 metri, la aproximativ doi kilometri de Capul Heer, aflat în apropierea localităţii Barentsburg din Arhipelagul Svalbard.
Elicopterul, la bordul căruia erau opt persoane, efectua o cursă pe ruta Pyramida, o comunitate rusă situată în Arhipelagul Svalbard, şi Barentsburg. Potrivit Pazei de Coastă din Norvegia, elicopterul rus s-a prăbuşit joi în Marea Groenlandei.

„Un elicopter rus care transporta opt persoane s-a prăbuşit în mare, la doi-trei kilometri de Barentsburg. Operaţiunile de căutare şi salvare sunt coordonate de Paza de Coastă din Norvegia”, se arată într-un comunicat al serviciilor de intervenţie.http://www.mediafax.ro/externe/elicopterul-rus-prabusit-in-marea-groenlandei-a-fost-descoperit-cadavrul-unei-persoane-la-130-de-metri-de-locul-accidentului-aviatic-16801023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.