Familia Bodnariu se muta in Romania, in Norvegia continua ancheta. Mesajul publicat de cei doi soti pe Facebook

0
534

Sotii Ruth si Marius Bodnariu, ai caror copii au fost luati de autoritatile norvegiene anul trecut si au fost inapoiati anul acesta, au anuntat ca se vor stabili in Romania, dupa ce au fost pusi sub acuzare pentru violente impotriva minorilor.
Familia Bodnariu a precizat ca a instiintat autoritatile din Norvegia despre intentia de a se muta in tara noastra.  Familia Bodnariu a anuntat ca a luat decizia de a se muta in Romania, urmand sa gaseasca un loc unde isi va stabili resedinta. Sotii Ruth si Marius Bodnariu s-au declarat surprinsi de hotararea autoritatilor norvegiene de a continua ancheta impotriva lor pentru violente impotriva minorilor, precizand ca este vorba de acelasi caz, inceput in noiembrie 2015, relateaza News.ro.
„Dragii nostri, Cu o inima recunoscatoare si plina de multumire fata de Dumnezeu si fata de dumneavoastra, va aducem la cunostinta ca ne-am hotarat sa ne stabilim in Romania. Dupa intoarcerea copiilor, mai cu seama in ultima vreme, am incercat sa ne gasim intimitatea, linistea si pacea in familie prin a parasi Naustdal si a vizita Romania. Consideram deja aceasta ca pe o reusita din mai multe motive, ceea ce ne-a determinat sa luam decizia de a ramane in Romania.
61792858

Ne pare rau ca nu am reusit sa comunicam mai mult pana in prezent, dar am considerat potrivit sa asteptam mai intai o reactie din partea oficialitatilor din Naustdal la scrisoarea de instiintare pe care am trimis-o in urma cu cateva zile. Acum observam ca atentia este deturnata de alte stiri, asa ca ne simtim liberi sa anuntam si in mod public aceasta schimbare.
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/familia-bodnariu-se-muta-in-romania-in-norvegia-continua-ancheta-mesajul-publicat-de-cei-doi-soti-pe-facebook.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.