Gigi Becali şi Mihai Stoica făcuţi praf în presa din Norvegia! Portret de 2 pagini: "Corupţie, răpiri, fraudă şi meciuri aranjate"

0
425

Steaua întîlneşte mîine Stromsgodset de la ora 20:30, în direct la ProTV şi liveTEXT pe GSP.RO, în turul 2 preliminar din UEFA Champions League.


Jurnaliştii de la Drammen Tidende au făcut azi o caracterizare amplă a Stelei, pe care o laudă pentru performanţele interne şi internaţionale, însă amintesc şi de asocierea din ultimii 10 ani cu Gigi Becali.
„Corupţie, răpire, fraudă şi meciuri aranjate”
Presa din Norvegia nu e străină de scandalurile în care a fost implicat Gigi Becali şi scriu că toate acestea s-au răsfrînt şi asupra echipei de fotbal.
„Atît Gigi Becali cît şi Mihai Stoica sînt acum la închisoare pentru 3 ani şi jumătate. Cele mai importante decizii ale clubului sînt luate din spatele gratiilor”, amintesc norvegienii.
De asemenea scriu şi cum au ajuns cei doi să stea închisoare, dar nu uită de „fostul jucător al Barcelonei, Gheorghe Popescu”. „Chiar şi şeful galeriei, Gheorghe Mustaţă ispăşeşte o pedeapsă de 7 ani şi 6 luni de închisoare pentru diverse infracţiuni”.
Gigi Becali, Silvio Berlusconi al României
Revenind la Gigi Becali, norvegienii îl caracterizează ca fiind copia fidelă a lui Silvio Berlusconi. „A schimbat 16 antrenori în ultimul deceniu, unii au fost chiar şi de mai multe ori”.
„Becali în locul lui Iisus”
Norvegienii nu uită nici de episodul în care Gigi Becal l-a umilit pe Gheorghe Hagi, „Maradona din Carpaţi demisionînd după ce a fost făcut praf în mai multe rînduri de patronul echipei. Gigi Becali a făcut tot la club, de la transferuri, şi pînă la echipă”.
mai mult la :
Gigi Becali şi Mihai Stoica făcuţi praf în presa din Norvegia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here