Handbal: Amical: Norvegia-România 30-26

0
539

Naţionala feminină de handbal a României a fost învinsă astăzi, în deplasare, de selecţionata Norvegiei, scor 30-26, într-o partidă de verificare.

Cea mai bună jucătoare a României în meciul cu tripla campioană europeană a fost Valentina Elisei Ardean, care a reuşit să înscrie de 14 ori în poarta nordicelor. În prima repriză handbalistele lui Tadici au avut un avantaj de patru goluri, dar norvegiencele au revenit. La fel s-a întâmplat în repriza secundă, când româncele au condus la aceeaşi diferenţă, dar pe final au ratat mult, iar gazdele au profitat şi au preluat conducerea.

Pentru Norvegia au marcat: Else-Marte Sorlie Lybekk (5), Ragnhild Margrethe Aamodt (4), Linn Kristin U Riegelhuth (4), Goril Snorroeggen (4), Camilla Herrem (3), Marit Malm Frafjord (2), Vigdis Harsaker (2), Karoline Dyhre Breivang (2), Kari Mette Johansen (1), Marianne Rokne (1), Vigdis Harsaker (1) şi Linn Jorum Sulland (1).

Pentru România au înscris: Valentina Elisei Ardean (14), Ionela Gâlcă (4), Iulia Puşcaşu (2), Narcisa Lecuşanu (2), Adina Meiroşu (1), Oanea Manea (1), Valeria Beşe (1) şi Adriana Nechita (1).

Gheorghe Tadici nu a putut conta pe serviciile interului Steluţa Luca, jucătoarea acuzând dureri la spate chiar la încălzire.

După Turcia, Amariei a refuzat şi NorvegiaNaţionala feminină de handbal a României este la primul meci după calificarea la Campionatul Mondial din Franţa, programat în luna decembrie a acestui an, după ce a trecut de Suedia în dubla manşă a barajului care a avut loc la începutul lunii iunie, cu scorul general de 48-39.

Joi, va avea loc meciul al doilea dintre cele două reprezentative.

Sursa: NewsIn

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.