Hoţii de maşini din România au ajuns până în Norvegia

0
323

baimarean-urmarit-general-depistat-punctul-de-trecere-frontierei-petea1372753275
Chiar dacă nu a fost o zi de vineri, data de 13 i-a purtat ghinion unui ieşean de 25 de ani. Acesta a fost oprit de poliţiştii de frontieră sătmăreni pe când se afla la volanului unui bolid de lux în valoare de 43.000 euro, care figura în bazele de date ca fiind furat din Norvegia.
Sâmbătă, 13 septembrie, în jurul orei 17.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru control cetățeanul român, Constantin P., de 25 de ani, domiciliat în judeţul Iași, conducând un autoturism marca Audi A6, an de fabricației 2013, cu număr de înmatriculare specific Norvegiei.
La efectuarea formalităților specifice și în urma verificărilor în bazele de date, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul în cauză figura ca fiind furat, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Norvegia, în data de 1 septembrie 2014. Bărbatul a declarat lucrătorilor frontierişti că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul face obiectul unei infracțiuni.
Mașina, în valoare de 43.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul poliției de frontieră până la finalizarea cercetărilor, iar conducătorul auto este acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, conform Codului Penal.
 

Hoţii de maşini din România au ajuns până în Norvegia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here