Jurnal de Nord : Dacă doriți să fiți alături de noi în continuare

0
408


Bună ziua! În urma unor sesizări, ale unor persoane sus-puse, făcute către compania Facebook, Inc., profilul ”Jurnal de Nord” a fost blocat și a devenit inactiv. Am făcut o solicitare către reprezentanții FB și sperăm ca această problemă să fie remediată cât mai curând.
Ne cerem scuze tuturor celor care au scris mesaje private către ”Jurnal de Nord” și nu le-am răspuns încă, sperăm să o putem face în viitorul apropiat. De asemenea, ne pare rău că anumite comentarii nu mai sunt vizibile și nu mai există posibilitatea de a scrie comentarii la postările Jurnalului.

Ne cerem scuze și celor 1000 de prieteni de pe facebook ai ”Jurnalului de Nord” pentru că nu mai putem schimba opinii pe grupuri sau pe wall. Dacă doriți să fiți alături de noi în continuare, ne găsiți pe pagina oficială a site-ului jurnaldenord.info: https://www.facebook.com/JurnaldeNordPublicatieRomaneascadinNorvegia
Vă mulțumim pentru înțelegere și susținere. Vom încerca să fim de folos și pe mai departe comunității românești din Norvegia. Cu stimă, echipa Jurnal de Nord (Daniel Apetrei, George Dorian, Silvia Sima, Lidia Rusu, Daniela Andone, Radu Zărnescu, Sebastian Sava).

Daniel Apetrei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here