La 24 de ani, e cel mai bogat om din Norvegia. Cum a ajuns Gustav Magnar Witzøe la averea uriașă

0
553

Viața celui mai bogat om din Norvegia – și, totodată, al treilea cel mai tânăr miliardar din lume -, Gustav Magnar Witzøe, reprezintă un studiu de caz interesant pentru presă.

La doar 24 de ani, Gustav Magnar deține aproape jumătate din compania norvegiană Salmar, producător alimentar, un cadou care i-a fost oferit de tatăl său la vârsta de 19 ani. În prezent, are o avere de 1,9 miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Tatăl lui Gustav Magnar, Gustav Witzøe – care a înființat compania în 1991 – i-a oferit uriașul dar după îndelungi discuții în familie cu privire la decizia de a pune pe umerii unui tânăr de 19 ani o resposabilitate așa de mare.
Witzøe, care conduce în continuare Salmar, susține că averea-gigant aduce și plusuri, și minusuri. „Vă poate afecta în multe feluri, bune și rele. Ar putea afecta relațiile cu prietenii”, susține el.
Chiar dacă tatăl său încă mai conduce compania, Gustav Magnar dorește să-și pună și el propria amprentă, făcând investiții în startup-uri locale de tehnologie.
Salmar are sediul pe insula Frøya, în regiunea central-norvegiană, unde are și o fabrică de procesare.
În afară de imagini surprinse în timpul ședințelor de la sediul companiei, Gustav Magnar le prezintă tuturor, pe rețeaua de socializare Instagram, stilul său extravagant din timpul liber.

La 24 de ani, e cel mai bogat om din Norvegia. Cum a ajuns Gustav Magnar Witzøe la averea uriașă


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.