Larvik are peste 50 de sponsori!

0
512

Finala Cupei Cupelor este un bun prilej pentru gazdele din Norvegia de a-şi rotunji veniturile, sponsorii înghesuindu-se pentru obţinerea unui spaţiu publicitar la meciul Larvik – Rulmentul. Campioana Norvegiei are în acest moment peste 50 de sponsori, fiind cea mai înstărită echipă din această ţară. Mai mult, fiecare jucătoare are sponsorul personal. Şi totuşi, Larvik are emoţii. Cea mai mare problemă pentru campioana Norvegiei este în acest moment menţinerea jucătoarelor, majoritatea fiind vânate de echipele din Danemarca.

Dacă am decide să vindem toată echipa, am fi foarte bogaţi. Ne străduim din răsputeri să le ţinem cât mai mult pe jucătoare aici”, antrenorul secund Tor Odvar Moen.

Capacitate dublă la meciul de duminică

Oficialii grupării din Larvik au pus în vânzare 1.550 de bilete pentru jocul cu Rulmentul, un număr dublu faţă de locurile pe scaune existe în Sala Bergslihallen din localitate. Formaţiei braşovene i-au fost repartizate 27 de bilete pe scaune, restul suporterilor urmând să vizioneze partida din picioare. Tichetele n-au fost epuizate, gazdele estimând însă că se vor vinde toate duminică.

CIFRE LARVIK
1 trofeu a câştigat Larvik în cupele europene (2005 Cupa Cupelor)
2 semifinale de Liga Campionilor a jucat Larvik, în 2002 şi 2004
3 finale de cupa europeană are Larvik (1996 Cupa EHF, 2005 şi 2008 Cupa Cupelor)
8,3 este media anilor pe care jucătoarele din actualul lot al lui Larvik l-au petrecut la campioana Norvegiei
9 jucătoare – Larsen, Hilmo, Breistol, Kristiansen, M. Johansen, Breivang, Riegelhuth, Flaatnes, Stange – au selecţii în naţionala Norvegiei
10 este numărul de titluri obţinut de Tonje Larsen cu Larvik, fiind cea mai galonată jucătoare din întreaga istorie a campionatului norvegian
12 sezoane consecutive are daneza Lene Rantala la formaţia norvegiană
52 de goluri a marcat Linn Riegelhuth pentru Larvik în acest sezon de Cupa Cupelor, fiind golgheterul echipei

sursa : Propsort

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.