Lectie de umanitate. Un norvegian le-a oferit unor romani spatiu pentru autocamper, dupa ce fusesera alungati de politie

0
490

"I forrige uke ble et ektepar fra Romania bortvist fra Mandelasletta av politi og lokale myndigheter i Tromsø. De har siden tirsdag hatt campingvognen sin stående utenfor min garasje, og det har vært en glede, samtidig som en sorg å ha dem her. Det har vært oppløftende å se takknemligheten i deres øyne og det har vært sørgelig å se den fattigdommen de lever i."

Slik begynner innlegget som Marius Graff (18) la ut på Facebook i dag.

– Da jeg leste at romfolket skulle kastes ut av Mandelasletta gikk jeg ned dit med en lapp som jeg hadde fått oversatt til rumensk. Jeg inviterte ekteparet til å ha campingvognen stående i innkjørselen vår, forteller Graff, som er elev på Kongsbakken Videregående.

 

mai mult la :

http://www.itromso.no/nyheter/article7578491.ece

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.