Locuri de muncă pentru români în Norvegia

0
568
Tot mai mulţi români îşi caută un loc de muncă într-una dintre ţările nordice datorită salariilor atractive oferite. Norvegia este una dintre aceste ţări, care caută printre români şoferi, zugravi, mecanici auto, dulgheri, dar şi dansatoare. „Adevărul“ îţi prezintă câteva locuri de muncă pentru români în Norvegia, pe baza informaţiilor de pe portalul specializat tjobs.ro.
Locuri de muncă pentru români în Norvegia. Dulgheri O compania angajează 20 de dulgheri, oferind un salariu brut de 1.300-2.000 de euro pe lună. Se cere experienţă de cel puţin un an, cunoaşterea limbii engleze la nivel mediu şi deţinerea de permis de conducere categoria B, potrivit unui anunţ postat pe portalul tjobs.ro. Locuri de muncă pentru români în Norvegia.
tumblr_m6v05fp2zk1qb0o05o1_1280
Mecanici auto Românii care au experienţă de cel puţin un an ca mecanic auto sau tinichigiu, cunosc limba engleză şi limba norvegiană la nivel mediu şi deţin permis de conducere, pot aplica pentru unul dintre cele 10 locuri de muncă pentru postul de mecanic auto din Norvegia, cu un salariu brut de 1.600-1.800 de euro pe lună. Locuri de muncă pentru români în Norvegia.
Şoferi de TIR Cei care deţin permis de conducere categoria C, E, se pot angaja în Norvegia ca şoferi de TIR, pentru transport ciment, var sau mărfuri generale în Scandinavia, Germania, Olanda, Belgia. Se lucrează şase săptămâni, cu două acasă, iar salariul brut este de 2.100-2.500 de euro pe lună.
De asemenea, se caută dansatoare pentru localuri din Oslo, câştigurile promise fiind de 2.000-6.000 de euro pe lună, „în funcţie de experienţă şi de munca depusă“, se arată într-un alt anunţ postat pe tjobs.ro.
Citeste mai mult: adev.ro/nxpgeq

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.