"Lumea crede că sunt Dumnezeu…"

0
579
MOMENTUL ADEVĂRULUI?  •  LEADER-UL TRUPEI WIG WAM VORBEŞTE! Trond Holter: unul dintre primii 20 de chitarişti din lume. Mai este cunoscut şi ca leader al trupei glam punk rock WIG WAM, care a reprezentat Norvegia la Eurovision 2005. Tom (Nicolay) Andreassen: fotograf freelancer şi activist umanitar internaţional. 

Trond şi Tom, doi prieteni, doi artişti care se ajută, construiesc împreună vise şi se asigură că vor fi livrate la cheie publicului. Deviza lui Tom Andreassen: "Nu poţi să ajuţi pe toată lumea, dar toată lumea poate ajuta o persoană". De mai bine de un deceniu, îi ajută pe români. Şi ceea ce primeşte de la ei, în semn de apreciere, transpune în artă. Poate că va avea la Bucureşti o expoziţie cu toate bucuriile şi tristeţile pe care le-a surprins de când respiră aer de România.

        Jurnalul Naţional: Doi norvegieni în România. Ce căutaţi aici, sunteţi nebuni?

Tom Andreassen: Da! (râde) Acum ne aflăm în România pentru că vrem să lucrăm cu muzicieni români pentru proiectul nostru. Am călătorit în toată lumea, în America, Japonia, Europa, dar am ajuns aici şi am avut ocazia să întâlnesc oameni obişnuiţi. Sunteţi nişte oameni minunaţi. România a devenit a doua mea casă. Am fost de peste 100 de ori aici, din 1994. I-am ajutat pe copiii străzii din Periş, îmi place să ajut oamenii.

Trond Holter: Normal că îţi trebuie o nebunie… Dar e minunat aici! Iar Ursus este foarte bun! Noroc! (blonda nu era butaforie, iar Trond a "pupat-o" cu plăcere)

        Tom, eşti fotograf profesionist. Poate de aceea ai văzut România cu un alt ochi?

Tom: Probabil. Am un ochi bun, dar şi voi aveţi o ţară extraordinară….. JN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.