MAE. Atenționare de călătorie în Norvegia: condiții meteo nefavorabile

0
863

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Regatului Norvegiei cu privire la faptul că Institutul Național de Meteorologie din acest stat a emis o atenționare meteorologică de vreme nefavorabilă cu pericol de îngheț al ambarcațiunilor, pentru zona Finmark. Prognoza meteo este valabilă pentru zilele de 14 și 15 ianuarie 2015.
Drumul-Atlanticului În cursul zilei de joi, 15 ianuarie 2015, se așteaptă furtună în Rogaland și Hordaland, iar local, în Rogaland și în zona Agder, se vor înregistra căderi mari de zăpadă și condiții dificile de condus.

Totodată, pentru același interval, se va înregistra pericol de avalanșe în partea de Vest, la sud de Stad și în zona Agder precum și în Sogn și Fjordane, în zona de munte.
Walkin-in-the-Wind-People-blown-over-in-streets-as-Storm-Ivar-hits-Norway
Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români care călătoresc sau tranzitează Norvegia, să consulte site-urile de specialitate (http://www.met.no/OBS-varsel/, http://www.varsom.no/, http://www.vegvesen.no/, http://www.yr.no/obsvarsel/) și pagina de internet www.mae.ro, pentru informații actualizate.
sursa :
http://www.reporterntv.ro/flux/mae-atentionare-de-calatorie-in-norvegia-conditii-meteo-nefavorabile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.