Mda ! Ambasada a publicat astazi un comunicat cu privire la vizita "colegul lui Mihai Viteazu". Observati tonul comunistoid, lemnos, "al maretelor împliniri" pe care Zgonea le-a înfaptuit la Oslo. Noaptea mintii, nene

0
221

Iata una din reactiile românilor din Norvegia, opinie la care subscriem si noi :
Romania Treaza : Sa-i fie rusine lui Ionita…lasă loc de intindere tentaculei psd-iste.
Cu tot respectul…Zgonea e o mizerie…Faptul ca Ionita a organizat o receptie doar ca , chipurile era Zgonea prezent la intalnirea presedintilor camerelor deputatilor ,etc si a venit sa ii salute pe romani ca un „bun” patriot ce e , e un mare FAKE.E campanie electorala pe fata , iar Zgonea a venit sa traga sforile pentru Ponta…Bine el poate sa traga si frânghii , ca pana la urma tot de noi depinde daca vrem o Romanie occidentala sau nu. de aici  :   https://www.facebook.com/groups/ComunitateaRomanilordinNorvegia/

În perioada 10-12 septembrie a.c., o delegație parlamentară condusă de Valeriu Zgonea, Preşedintele Camerei Deputaţilor din Parlamentul României, a efectuat o vizită de lucru în Norvegia, pentru a participa la Conferinţa bienală a Preşedinţilor parlamentelor din statele membre ale Consiliului Europei, organizată de Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei împreună cu Parlamentul norvegian (Stortinget), la Oslo. Programul oficial a cuprins, printre altele, o întrevedere bilaterală cu Președintele Parlamentului norvegian, Olemic Thommessen, precum și  o recepție organizată de Ambasada României la Oslo în onoarea delegației române.

Cu prilejul întrevederii bilaterale cu Președintele Stortinget, cei doi înalți demnitari au discutat despre stadiul și perspectivele relațiilor bilaterale foarte bune dintre România și Norvegia, despre unele dosare de interes comun, inclusiv despre problematica europeană a incluziunii sociale a romilor, precum și despre dorința de intensificare a contactelor pe linie parlamentară, demnitarului norvegian fiindu-i adresată invitația de a efectua în cursul anului viitor o vizită oficială în România.
Evenimentul protocolar de la Ambasadă s-a dorit a fi un excelent prilej de întâlnire a politicienilor români cu reprezentanți ai comunității de români din Norvegia și s-a bucurat de prezența a circa 60 de români care muncesc sau studiază în Oslo.
– n.r. si acum vine partea mizerabila. sa scrii cele de mai jos despre Zgonea stiind rolul sau în Lovitura de Stat din 2012, stiind ca lui Zgonea i se rupe de statul de drept,  e  halucinant –
Cu această ocazie, Valeriu Zgonea a prezentat pe larg evoluțiile pozitive pe care România le-a înregistrat în planul dezvoltării socio-economice și a consolidării statului de drept, subliniind că aceste rezultate deosebite au contribuit mult la întărirea încrederii partenerilor internaționali în capacitatea țării noastre de a avea un rol important în dialogul regional și european. Înaltul demnitar român a făcut un apel pentru afirmarea mândriei de român, pentru promovare a cu onoare a valorilor românești și reprezentarea României printr-o conduită exemplară la locul de muncă și în relațiile inter-personale din viața de zi cu zi. De asemenea, a transmis un mesaj de reîntoarcere în țară a elitelor și profesioniștilor români din străinătate, menționând că România are nevoie de experiența și expertiza lor pentru a continua să se dezvolte și să prospere.

iar comunicatul de bezna mintii continua :
În dialogul consistent cu reprezentanții comunității de români, Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea și Ionuț Stroe, deputat, Președintele Delegației române la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, au răspuns la o serie de întrebări legate de susținerea sistemului de pensii și aplicarea normelor europene în domeniu, numărul de parlamentari și cheltuielile bugetare asociate, precum și prevederile legislative referitoare la votul românilor în străinătate.
Întâlnirea a oferit posibilitatea celor prezenți de a interacționa direct cu politicieni de rang înalt din România și a reflectat interesul acestora de a fi conectați la realitățile din ţara noastră. Invitații au apreciat abordarea deschisă și pragmatică a discuțiilor, mesajele de susținere și apropiere adresate comunității românești, precum și pentru modul de organizare a evenimentului, într-un cadru festiv și deosebit de prietenos.
(Ambasada României la Oslo, 11 septembrie 2014)
sursa : Vizita Preşedintelui Camerei Deputaţilor din Parlamentul României, Valeriu Zgonea, la Oslo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!