Mihai Sidea curata WC-urile in cele mai renumite restaurante din Oslo. Umilit si batut de seful sau norvegian

1
507


Mihai Sidea (31) vasker toalettene for noen av Norges mest kjente restauranter og delikatessebutikker i Mathallen i Oslo. Nå er han sykmeldt etter en slåsskamp med sjefen.


– Jeg slo alarm om skitne toaletter. Sjefen ville ikke høre på meg. Derfor har jeg dokumentert forholdene på publikumstoalettene med fotografier, sier Mihai Sidea (31), som begynte som renholder i renholdsfirmaet for fire år siden. I mai i år fikk han ansvaret for publikumstoalettene på Mathallen i Oslo. 

Hallen ligger på Oslos østkant og åpnet 2. oktober 2012. Den ble raskt populær. Mathallen inneholder drøyt 30 matbutikker, serveringssteder og andre bedrifter, og er et kjent minglested for Oslos kjendiser.

Sidea velger å stå fram etter at en diskusjon om renholdet utartet til ren slåsskamp med sjefen. Sidea er nå sykemeldt fra jobben.

Dramaet startet klokka 07.05 mandag 10. juni, da Sidea begynte dagens arbeid.

– Da jeg kom inn på toalettene ble jeg møtt av en forferdelig stank. Det var oppkast utover hele doen. Deretter oppdaget jeg at det ikke var vaskemiddel, desinfeksjonsmiddel eller spraysåpe igjen. Jeg kontaktet sjefen min, og sa at jeg nektet å vaske doen uten såpe. Han kom ned på toalettet, og sa at jeg skulle bruke vann, fordi det var for dyrt å vaske med den såpa jeg etterspurte, hevder Sidea.  

Sjokkbildene som utløste slåsskamp blant vaskepersonalet i Mathallen

Mihai Sidea (31) vasker toalettene for noen av Norges mest kjente restauranter og delikatessebutikker i Mathallen i Oslo. Nå er han sykmeldt etter en slåsskamp med sjefen.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.