Minunata poveste de Crăciun scrisă de şase români. Au venit tocmai din Norvegia cu daruri pentru cele cinci fete recuperate de tatăl lor din orfelinat

0
562
Un grup de români cu suflet mare, stabiliţi în Norvegia, au bătut mii de kilometri pentru a le face o bucurie de Crăciun lui Gheorghe Teglaş din Ighişu Nou, tatăl care îşi creşte singur cele cinci copile, şi fetelor sale. Foarte mulţi oameni sensibilizaţi de povestea prezentantă de cotidianul „Adevărul” le-au sărit, de asemenea, în ajutor.

La intrarea casei din Ighişu Nou a lui Gheorghe Teglaş e agitaţie mare. Din poarta mică, cinci perechi de ochi de copii frumoşi, tata şi bunica privesc nedumeriţi spre microbuzele mari, cu numere norvegiene, care ocupa mai bine de jumătate din strada îngustă care duce spre casa lor. Din ele, şase oameni frumoşi, cu tot sufletul oglindit în priviri, descarcă o cutie după alta, plase, alimente, hainuţe, încălţări, jucării, cărţi, un calculator. Bunica fetelor are lacrimi în ochi, Gheorghe se uită şi parcă nu-i vine a crede.
646x404

Citeste mai mult: adev.ro/o012bt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.