Misterul barbatului fara memorie, gasit in Norvegia. Nu-si stie nici numele, iar politia crede ca a fost victima unei crime

0
383


Politia din Norvegia a dat publicitatii o fotografie cu un barbat, in incercarea de a gasi pe cineva care sa-l recunoasca si sa-l poata identifica. Omul a fost gasit in apropiere de Oslo in decembrie 2013 si se pare ca sufera de amnezie.

Conform BBC News, politia nu stie de unde a venit acest barbat, care vorbeste bine limba engleza, cu un usor accent est-european. Un purtator de cuvant al politiei a declarat pentru ziarul norvegian VG ca exista indicii care arata ca barbatul ar fi fost victima unei crime. Necunoscutul, care isi spune, pe moment, "John Smith", a fost de acord ca o fotografie cu chipul sau sa fie distribuita public. De asemenea, amprentele sdale au fost trimise in estul Europei prin intermediul Interpolului, insa fara succes.

"Barbatul nu are asupra lui niciun act de identitate sau orice alt document prin care sa-l identificam si nu isi aminteste numele sau, de unde este sau cum a ajuns in Norvegia. Si nu isi aminteste niciun detaliu din viata lui", se arata intr-un comunicat al autoritatilor. "Este de origine europeana, vorbeste destul de bine limba engleza, cu un usor accent est/central european si intelege limbile slovena, ceheasca, poloneza si rusa. Are o inaltime de 1,87 metri, ochi albastri si parul blond inchis."

Conform politistilor, are peste 20 de ani si a fost gasit in zapada, intr-o zona industriala din estul capitalei Norvegiei.

Misterul barbatului fara memorie, gasit in Norvegia. Nu-si stie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here