Muzică si Teatru – "Caviar ,Vodkă si Bye, Bye"

0
483

16. juni 2012 til 19:30
Asociatia Culturală Română-Norvegiană RNK (Rumensk- og Norsk Kulturforening) in colaborare cu Ambasada Romaniei in Norvegia, are plăcerea de a vă invita la spectacolul extraordinar de MUZICA SI TEATRU, intitulat "Caviar, Vodkă si Bye, Bye” ce va avea loc in Oslo, la Rommen scene, sâmbătă 16.iunie, la orele 17:00.

Pentru prima data in Norvegia, Teatrul National radiofonic din Romania, prezinta piesa de teatru ”Caviar, Vodkă si Bye, Bye” in interpretarea exceptională a marilor actori români Tamara Buciuceanu-Botez, Stela Popescu, Alexandru Arsinel si Eugen Cristea. Regia artistica: Dan Puican.
Aceasta piesa de teatru care s-a bucurat de un mare succes international, a fost jucata pana acum in 30 de tari. Norvegia avand onoarea de a fi a 31-a tara care ii va gazdui pe acesti monstri sacri ai teatrului romanesc. Poate pentru multi dintre noi, aceasta va fi o ocazie unica de a-i vedea pe viu, pe aceste legende vii.

In deschiderea spectacolului, binecunoscutul norvegian Roar Engelberg va interpreta la nai o colectie de piese românesti si internationale, fiind acompaniat la chitară de Cezar Zavate. http://www.roarengelberg.no/

Biletele se pot cumpăra anticipat prin transferarea banilor in contul societatii culturale RNK 6060.05.33463, cu mentiunea ”Muzica si Teatru”.

Costul biletului de intrare este de 200 kr. si 150 kr. pentru cei care sunt membri RNK. Pentru copiii pana la varsta de 12 ani, costul biletului de intrare este de 100 kr. si 75 kr. pentru cei care sunt membri RNK. Pentru studenti, costul biletului este de 150 kr.
In ziua spectacolului costul biletului va fi de 250 kr.
Locurile sunt limitate!

Pentru mai multe detalii vedeti afisul care este atasat la acest aranjament.

Cu stimă,
RNK

Contact: rnkultur@yahoo.com

Adresa sălii de spectacole: Rommen scene, Karen Platous vei 31, 0988 Oslo

Tamara Buciuceanu-Botez, Stela Popescu, Alexandru Arsinel si Eugen Cristea cu spectacolul: "Caviar, Vodk si Bye, Bye" !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.