Norvegia – Croaţia 2-0. Primul eșec al croaţilor în calificările Euro 2016. "Dublă" Berget

0
590

Norvegia a câştigat cu 2-0 pe propriul teren în faţa Croaţiei, care era neînvinsă în grupa H a preliminariilor Euro 2016. Jo Berget a reuşit dubla care le-a adus nordicilor trei puncte prin care au trecut peste croaţi în clasament şi păstrează şanse mari de calificare la turneul final din Franţa.
Gazdele au avut prima ocazie, dar Subasic a avut o intervenţie exelentă în faţa lui Forren. Replica oaspeţilor a venit abia în finalul primei reprize, din partea lui Mandzukic.
Norway's Jo Inge Berget (R) scores 1 - 0 during the Euro 2016 Group H qualifying football match between Norway and Croatia at in Oslo, on September 6, 2015. AFP PHOTO / NTB scanpix / LARSEN, HAAKON MOSVOLD  NORWAY OUT

Croaţia a început mai bine repriza a doua, dar acelaşi Mandzukic a trimis cu capul pe lângă poarta norvegienilor. Gazdele s-au dovedit mai eficiente. În minutul 51, în urma unei lovituri libere, mingea a ajuns la Berget, care a driblat un adversar şi a deschis scorul.
Fără reacţie, croaţii au mai primit un gol, în minutul 69. Acelaşi Berget a înscris, tot la colţul scurt, dar de data aceasta mingea a fost deviată de Corluka. S-a terminat 2-0 pentru Norvegia, care face 16 puncte şi o depăşeşte cu un punct pe Croaţia în ierarhia grupei H.
http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Euro+2016/Norvegia+-+Croatia+2-0+Prima+infrangere+pentru+croati+in+prelimi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.