Norvegia i-a solicitat României trei jocuri amicale în handbalul feminin. Naţionala U19, cea mai căutată echipă din sportul românesc

0
559

În 11 martie, Liga Naţională de handbal feminin se va întrerupe pentru a face loc activităţilor de la echipa naţională. În perioada 20-22 martie, toate cele trei naţionale (junioare, tineret şi senioare) au examene importante.
natioanla-u18
Naţionala de tineret (U19), pregătită de Aurelian Roşca şi Gavril Kozma, va avea la rândul ei trei jocuri de verificare, la Chiajna, cu reprezentativa similară a Norvegiei. Interesant este faptul că Laslo & Co au fost solicitate de nordici pentru aceste trei jocuri. Un aspect care nu trebuie omis, având în vedere că Norvegia este ţara care deţine titul olimpic en-titre.
 

La câţiva zeci de kilometri distanţă, la Cluj-Napoca se desfăşoară un turneu de gală, Trofeul Carpaţi, la care au fost invitate să participe Brazilia (campioană mondială), Suedia (locul 3 la ultimul CE) şi Germania, o altă forţă de pe Bătrânul continent, preluată de curând de Jakob Vestergaard. Este încă un mister cine va conduce naţionala la Trofeul Carpaţi.
Naţionala de tineret (U19), pregătită de Aurelian Roşca şi Gavril Kozma, va avea la rândul ei trei jocuri de verificare, la Chiajna, cu reprezentativa similară a Norvegiei.
 
http://www.prosport.ro/alte-sporturi/handbal/norvegia-i-a-solicitat-romaniei-trei-jocuri-amicale-in-handbalul-feminin-nationala-u19-cea-mai-cautata-echipa-din-sportul-romanesc-13884721

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.