Norvegia: Presupusul ucigaş al unor persoane dintr-un autobuz deturnat, solicitant de azil

0
502

Bărbatul suspectat că a ucis luni trei persoane de la bordul unui autobuz deturnat în vestul Norvegiei este un solicitant de azil respins, care urma să fie expulzat marţi, scrie un ziar norvegian.

In vârstă de 30 de ani, cazat într-un centru de primire în orăşelul Aardal, bărbatul urma să ia, fără să fie escortat, un zbor către Oslo pentru a fi transportat în afara ţării, scrie tabloidul Verdens Gang (VG) în ediţia online.

El este suspectat de uciderea prin înjunghiere, luni duipă-amiaza, a celorlalţi trei pasageri ai unui autobuz care asigura o legătură între regiunea muntoasă Valdres şi capitala norvegiană. Victimele sunt doi bărbaţi în vârstă de aproximativ 50 de ani – şoferul autobuzului şi un pasager suedez – şi o tânără în vârstă de 19 ani.

Poliţia nu putut să fie contactată pentru a comenta.

Ea a anunţat luni că presupusul autor al atacului este un bărbat originar din Sudanul de Sud, născut în 1982 şi stabilit la Aardal.

Imobilizat de serviciile de slavare, care au sosit la locul dramei înaintea poliţiei, el prezenta tăieturi uşoare şi a fost transportat cu elicopterul la un spital din Bergen, al doilea cel mai important oraş din ţară.

Norvegia: Presupusul ucigaş al unor persoane dintr-un autobuz deturnat, solicitant de azil

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.