Norvegia refuza sa acorde azil politic liderului gruparii neo-naziste Uniunea Slava

0
237

Autoritatile norvegiene au refuzat cererea fostului luptator rus de arte martiale, Vladislav Datsik, prin care acesta cerea azil politic. Oficialii rusi au avertizat politia norvegiana cu privire la posibilitatea ca Datsik sa organizeze un atac armat asupra personalului din ambasada Rusiei la Oslo sau asupra musulmanilor care locuiesc in Norvegia, scrie Ria Novosti.

Vladislav Datsik(33 ani) a fost arestat pe 21 septembrie dupa ce s-a prezentat la biroul pentru imigranti din Oslo pentru a solicita azil politic in Norvegia. Acesta avea in posesie cateva arme pe care le-a predat ulterior politiei. El a fost retinut in Norvegia dupa ce a fugit dintr-o clinica de psihiatrie din St. Petersburg.

Datsik era membru al miscarii ultranationaliste, Uniunea Slava, care a fost interzisa in Rusia in acest an. Recent miscarea si-a deschis un nou sediu in Norvegia.

Norvegia refuza sa acorde azil politic liderului gruparii neo-naziste Uniunea Slava

Norway denies asylum to mentally ill Russian neo-Nazi

  • 17 hours ago
    Norwegian authorities have denied political asylum to former Russian mixed martial arts fighter Vladislav Datsik, who was detained in Norway after he
  •  

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here