Acasă Fashion Norvegia – România // EXCLUSIV Henning Berg: ”Pentru Norvegia nu e o...

Norvegia – România // EXCLUSIV Henning Berg: ”Pentru Norvegia nu e o tragedie dacă pierde. Pentru România, da!”

1159
0

NORVEGIA 🇳🇴 Henning Berg, fostul mare fundaș norvegian, acum în vârstă 49 de ani, consideră că țara sa se poate califica la Euro și prin prisma câștigării grupei de Liga Națiunilor, pe când naționala lui Contra nu are altă variantă diseară în afară de victorie.

  • Jurnalistul Victor Vrînceanu și fotoreporterul Cristi Preda transmit pentru cititorii GSP cele mai noi informații de la Oslo, locul unde România va evolua azi contra Norvegiei. 
  • Norvegia – România se joacă de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la PRO TV.

Henning Berg este unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria Norvegiei și jucător legendar în Premier League. Câștigător al campionatului în Anglia, dar și al Ligii Campionilor cu United, actualul antrenor a acceptat invitația Gazetei de a discuta despre meciul de diseară, dar și despre cariera sa. După două încercări de a ne vedea eșuate, având în vedere că antrena într-un orășel de lângă Oslo, Berg a sunat reporterii Gazetei: „Vin eu la stadionul Ulleval. Îmi pare rău că a durat mai mult până să ne vedem, dar am tot avut întâlniri pentru că schimb echipa. Plec de la Stabæk la Omonia Nicosia și a fost o perioadă foarte agitată. Vă aștept în recepția hotelului de la stadion”.

mai mult la : www.gsp.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.